7.16.2012

Cartonul ondulat si mediul inconjurator

reciclarea ambalajelor din carton ondulat bucuresti

 

 

Produsele ecologice sunt in prezent foarte cautate. Consumatorii sunt foarte conștienți de nevoia de produse care pot fi reduse, reutilizate sau reciclate. Și se refera chiar și la materialele de ambalat in care ajunge produsul. Multe materiale de ambalat tradiționale nu sunt ecologice, precum polistirenul și pungile de plastic cu bule de aer, dar majoritatea au alternative care ofera aceleași rezultate, cu costuri scazute. Furnizorii trebuie sa acorde mai multa atenție acestui tip de impachetare, pentru protejarea mediului.
Cartonul ondulat este unul din cele mai utilizate mariale pentru ambalat prin simpla cutie din carton. Folosite extensiv in intreaga lume, cutiile din carton sunt reprezinta optiunea principala pentru ambalare cand vine vorba de transportul bunurilor. Cartonul ondulat ar putea parea la inceput ca un element negativ in impachetarea cu materiale ecologice, (distrugerea padurilor, ecosistemelor) dar nu este neaparat adevarat, intrucat multe din materialele cu hartie la baza sunt sustrase din paduri autosustenabile. In afara de asta, exista și alte beneficii ale cartonului ondulat.

Toate cutiile de carton pot fi refolosite și reciclate. Asta inseamna ca mai puține resurse vor fi folosite in viitor, cartonul ondulat reciclat putand fi folosit in producerea viitoarelor cutii de carton, iar reutilizarea cutiilor asigura longevitate maxima a materialelor inițiale. Deși multe cutii din carton ondulat de obicei nu sunt reciclate 100% (50% in medie), este posibila procurarea cutiilor realizate exclusiv din carton ondulat reciclat. Nu doar cutiile de carton pot fi reciclabile, cat și inserțiile acestora, ca cele folosite pentru a fixa sticle de vin sau șabloane speciale.
Cutiile nu sunt singurul produs realizat din carton ondulat. Role de carton ondulat, ambalaje de expediere ondulate, hartii din celuloza franjurate și placi de carton ondulat, facute din materiale care au fost 100% reciclate pot fi achiziționate prin intermediul paff.com.ro.
Inițiativa de a folosi materiale de ambalat din carton ondulat reciclabil se datoreaza unui numar de factori. Aceștia includ costurile materialelor de ambalat, (materialele reciclate in general costa mai puțin decat cele virgine) și deschiderea de viitoare piețe demografice, in care consumatorul va cumpara in funcție de cat de ecologic este un produs.
Nu mai este destul sa oferi un produs de calitate la un preț acceptabil. Trebuie luat in seama cat de ecologic este produsul, inclusiv eventuale materiale de ambalat. Daca treceți acest lucru cu vederea, fiți pregatiți sa platiți prin vanzari și clienți pierduți.

Etichete: , , , , , , , ,

7.13.2012

Nostalgi

Un banal cuier de camera capata dimensiuni artistice cu ajutorul unui ambalaj simplu din carton ondulat imprimat intr-o culoare.

 

cutie din carton pentru cuier de camera

 

cutie din carton pentru cuier de camera

 

 

cutie din carton pentru cuier de camera

 

 

cutie din carton pentru cuier de camerasursa: bedow.se

Etichete: , , , , , ,

7.11.2012

Ambalaj din carton pentru fistic de la Pistachios

Designul ambalajului pentru fistic de la Pistachios reuseste sa ne ofere o poveste prin fiecare detaliu al cutiei. Forma si felul in care se desface cutia face o referire abstracta la produsul pentru care a fost creata. Daca in cutia interioara fisticul e pastrat intr-un mod placut, partea exterioara se poate folosi pentru a strange cojile rezultate in urma consumului - modul perfect prin care poti savura Pistachios.

 

cutie din carton pentru fistic ambalaj

 

cutie din carton pentru fistic ambalaj

 

cutie din carton pentru fistic ambalaj

 

cutie din carton pentru fistic ambalaj

 

sursa: rozenfelde.com

Etichete: , , , , ,

7.06.2012

Culori africane

Caroline Slåttland Solheim: "We were going to sell a product from a developing country in Norway. We should then choose a design that worked and reminded about Africa. I chose Sole Rebels Footwear from Ethiopia in Africa. The shoes are 100% ECO and the soles are recycled tires. Chose them because they had some cool shoes, also that I could play much with the design. Everything I've made. Name, logo, format, pattern, hemp thread, etc. The box and shoes are also 100% ECO friendly."

 

cutie din carton pentru pantofi

 

cutie din carton pentru pantofi imprimata in doua culori

 

cutie din carton pentru pantofi imprimata in doua culori

 

cutie din carton pentru pantofi imprimata in doua culori

 

cutie din carton pentru pantofi imprimata in doua culori

Etichete: , ,

Cutii din carton pentru transport

ambalaje carton bucuresti

 

Indiferent daca aveți o afacere sau nu, vor fi momente cand va trebui sa impachetați ceva și sa-l trimiteți prin poșta. Deși unii recomanda plicuri poștale de hartie cu scopul de a impacheta carți și alte bunuri, sunt cazuri in care aveți nevoie de ceva mai mult decat o punga sau un plic. Cutiile din carton destinate expedierii sunt perfecte pentru impachetarea unor componente mai mici și deasemenea pentru expedierea lor prin poșta cand nu este esențial sa fie expediate urgent. Magazinele online folosesc foarte des cutiile din carton pentru expedierea produselor comercializate: imbracaminte, carti, bijuterii, electronice, produse de uz caznic, cosmetice, de fapt orice produs poate fi cumparat de pe net poate fi ambalat intr-o cutie din carton. Deasemenea cutia din carton se mai foloseste si pentru a trimite un cadou de ziua de naștere sau aniversari, prin poșta.

Deseori firmele sau persoanele fizice doresc sa trimita obiecte cu forme neobisnuite prin curier. La noi veți gasi diferite forme și marimi de cutii din carton pentru expediat, implicit, ceva ideal pentru nevoile dumneavoastra. Daca aveți o afacere, in mod cert trebuie sa va procurați cutiile de carton printr-o comanda online, care va va oferi reduceri considerabile in functie de cantitate. De ce sa platiți o avere pentru cutiile dumneavoastra de carton cand le puteți cumpara in cantitați mari și la un preț accesibil de la furnizor de incredere, direct de pe internet. Fie ca le doriți mici, mari, albe sau maro, veți gasi mereu ceea ce va doriți.
Daca doriți ca expedierea bunurilor dumneavostra sa aiba un adevarat impact, trebuie sa va comandati cutii personalizate. Achiziționand cutii destinate expedierii in cantitați mari, clientul beneficiaza de reducere, dar și de posibilitatea de a imprima cutiile identic, sau diferit. Cand alegeți culori frumoase pentru ambalajele dumneavoastra, de fapt spuneți ceva legat de compania dumneavoastra.

Chiar daca nu doriti sa comandati cutii din carton in cantitati mari, de la noi tot puteți obține o oferta buna la cutii. Un pachet de 50 de cutii din carton pentru expediere va vor ține probabil cațiva ani și in plus, va pot economisi mulți bani din costurile timbrelor și impachetarii excesive. Anumite companii aleg sa procure cutii albe simple pentru produsele expediate in mod regulat, chiar si pentru aceste cantitati exista reduceri.

Etichete: