5.29.2012

Cutiile Din Carton Ondulat: Economice, Precum Și Ecologice



Când vine vorba de a procura cutii de carton pentru împachetările dificile, cartonul ondulat este cea mai bună opțiune disponibilă. Dacă vă gândiți acum despre ce este vorba cu acest carton ondulat, o să aflați că nu este cu nimic diferit de un carton normal, ba mai mult, este disponibil într-un singur strat, in doua , trei sau cinci straturi. De acum nu mai trebuie să vă faceți griji că vă veți afecta prețioasele bunuri dacă mergeți într-o călătorie lungă, deoarece cutiile din carton ondulat vă asigură siguranță lor. Câteva dintre beneficiile cutiei din carton sunt prezentate mai jos:


  • Economic - cartonul ondulat, fiind reciclabil,este procurat la preț minim.

  • Sigur - neexistând colțuri ascuțite sau despărțituri,este ușor și sigur de deplasat.

  • Ecologic - cutiile fiind fabricate din materiale reciclabile,sunt reutilizabile și pot fi folosite pentru ani și ani.

  • Imprimare ușoară - cutia va pemite să inscripționați numele companiei, logo-ul etc., cu o ușurință cu care alt material ar permite cu greu.

  • Complet durabil - materialul din care sunt făcute cutiile aduce o garanție durabilă.


Cartonul ondulat, cunoscut din cutiile bax (sau cutiile americane);  este compus din doua straturi principale. Primul strat este compus din trei straturi de harti, doua coli de hartie drepte si un strat de hartie ondulata la interior, ceea ce-i ofera solididate si protejează cutia de daune majore. Al doilea strat este este compus dintr-o hartie onulata si una dreapta, acest strat asigură întreaga durabilitate a cutiei și poate rezista căldurii și presiunii extreme. Probabil vă întrebați ce material este folosit la producerea acestor cutii, ei bine materialul de bază este lemnul de pin, iar companiile producătoare au propriul teren pe care cresc acești copaci. Mai mult, producerea cutiilor prin reciclare presupune un proces prin care cutia este descompusă și reasamblată prin aceeași metodă.

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire